Eurovenster

Euro Venster in Stekene is uw specialist in in ramen, deuren en veranda’s in hout, alu en pvc. Eurovenster staat gedurende de afgelopen 10 jaar borg voor kwaliteit en GOED - koop zowel inzake ramen en deuren als veranda's ( in hout , pvc en aluminium). Onze veranda's hebben dankzij een deskundige en artistieke aanpak een persoonlijke toets meegekregen die stilaan een begrip zijn geworden in onze streek.

 

Kom gerust eens langs. Wij zijn maandag tot donderdag open van 14u tot 19u; vrijdag van 10u - 12u en van 13u - 16u; zaterdag van 14u - 19u; dinsdag en zondag gesloten.

veranda's - veranda prijzen - veranda bouwen - kostprijs veranda - bouwvergunning veranda - houten veranda - Oost-Vlaanderen - Antwerpen

Euro Venster

Euro Venster in Stekene is uw specialist in in ramen, deuren en veranda’s in hout, alu en pvc. Onze specialiteit is de restauratie van herenhuizen

Kerkstraat 25
9190 Stekene
Kantoor:
03 779 63 86
Toonzaal:
03 789 91 19
03 779 65 89
*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Ramen en deuren in HOUT ! Een PURE Luxe.
Onze woonveranda's zijn een perfecte uitbreiding van uw woning zonder compromissen op gebied van comfort en afwerking.
Voor een heerlijk lichte uitbreiding van je woning tijdens een zonnige herfstdag of vroege lentedag zijn onze basis veranda's uitermate geschikt. Uitgevoerd in hout, pvc of aluminium en een dak van polycarbonaat zijn deze veranda's een streling voor het oog die perfect aansluit bij het eigen karakter van de woning. Ze vormt een natuurlijk overgang tussen woning en tuin met een goede prijs/kwliteitsverhouding. Wil je echter meer dan kan u een kijkje nemen naar onze woonveranda's.
Euro Venster
Euro Venster
Euro Venster
Euro Venster
Euro Venster
Euro Venster
Euro Venster

 Bereken route